CLEAN 9

CLEAN 9

15,682.00 RSD/129.60 €

Paket.
Cena je izražena i u EUR. Plaćanje je u dinarima po srednjem kursu Narodne Banke Srbije.Cena je podložna promeni i ovisna je o srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan porudžbine.

Opis Proizvoda

C9 NIJE DIJETA VEĆ ODLUKA da želite izgledati bolje u samo 9 dana!
Prva dva dana su najteži deo programa. Ali je istovremeno i vaša motivacija najveća. Rezultati su vredni uloženog truda, imajte to uvek na
umu.
Detoksikacioni program koji će vam pomoći da započnete svoj put ka zdravlju i željenim oblinama.Clean 9 vam pruža potrebne alate kako biste očistili telo i krenuli prema zdravlju.
Revolucionarni program za mršavljenje nazvan Clean 9 program, koji će vam omogućiti da mršavite zdravo i sigurno, kažete zbogom celulitu i višku kilograma.
Većina dijeta je nezdrava, ne osigurava dovoljan kalorijski i energetski unos potreban za funkcionisanje organizma, a povrh svega brzo izgubljeni kilogrami se vraćaju nazad. Uz Clean 9 program unosite sve potrebne proteine, vitamine i minerale, a izgubljeni kilogrami se neće vratiti. Ovaj apsolutni hit za mršavljenje namjenjen je muškarcima i ženama, efikasan i siguran za zdravlje.
Uz svaki od poručenih paketa dobijate i kompletan režim ishrane sastavljen prema savetima vrhunskih Nutricionista i visoko obrazovanih Fitnes trenera i lekara, a uz poručene pakete dobijate i mogućnost da se i lično konsultujete sa našim stručnim timom.